به نقل از سایت منبع که در انتها ذکر شده است صبح تازه گزارش میدهد
[ad_1]
بیماری های قلبی را می توان با اکو قلب تشخیص داد. با مشاهده علائمی همچون : سرگیجه ، سبکی سر ، تپش قلب ، تنگی نفس ، فشار در قفسه سینه ، غش ، کاهش ضربان قلب و افت فشار خون باید به فکر مراجعه به متخصص قلب باشید زیرا هر کدام به تنهایی می تواند نشانه بیماری قلبی باشد. تردد در سطح شهر و تنفس هوای آلوده برای بیماران قلبی خطرناک است از این رو با استفاده از خدمات اکو قلب در منزل می توانید بدون دغدغه به بهترین روش تشخیص بیماری و انجام اکو دست پیدا کنید.
تشخیص سوراخ های غیر طبیعی قلب
قلب از ۴ حفره اصلی تشکیل شده است. هر گونه خلل یا سوراخ که تنظیم میزان خون ورودی و خروجی به این حفره ها را تغییر دهد ؛ می تواند موجب تغییر فشار خون در رگ ها و بروز علائم بیماری های قلبی در افراد شود. با اکو قلب می توان تعداد سوراخ های قلب و مکان آنها را به دقت مشخص کرد. این توانایی تشخیص محدود به سن نیست. یعنی اکو قلب چه برای کودکان باشد چه برای بزرگسالان ، برای یافتن این سوراخ ها قابل انجام خواهد بود.
تشخیص میزان لخته در حفره های قلب
خون به دلایل مختلف می تواند در درون رگ ها یا حتی قلب لخته شود. لخته شدن خون در بروز سکته قلب نقش موثری دارد. با اینکه سکته قلبی علائم خاص خود را داراست اما می توان با توجه به علائمی مثل : حساس سرما در ناحیه ی آسیب دیده ، کاهش نبض در بازو یا پا ، فلج شدن یا حرکت نکردن ناحیه ی آسیب دیده ، درد ، رنگ پریدگی بازو یا پا ، ضعف ، وجود تاول روی پوست و اطراف شریان آسیب دیده و زخم های پوستی به لخته شدن خون شک کرد.
شناخت مشکلات مربوط به عروق قلبی
قلب ، بدون عروق خونی کارایی ندارد. وجود مشکل در عروق خونی با خلل در کار قلب برابری می کند. انجام اکو قلب می تواند به شناخت مشکلات عروق قلبی کمک کند. بروز علائمی مانند : درد قفسه سینه ، فشار و گرفتگی در قفسه سینه (آنژین صدری) ، تنگی نفس ، درد ، بی حسی ، ضعف یا سردی پاها یا دست ها ، درد (در گردن ، فک ، گلو، قسمت فوقانی شکم یا پشت) ، سوزش قلب نشانه ای از گرفتگی عروق کرونر قلب هستند.
بررسی بیماری های سایر عروق بدن
بیماری های اعضای مختلف بدن مثل : کلیه ، ریه ، مغز و سینه ها را می توان با بررسی عروق آنها تشخیص داد. اکو قلب در زمینه بررسی عروق مختلف بدن کارایی دارد. پس ممکن است که پزشک برای بررسی بیماری در این اعضا ، انجام اکو را برای شما تجویز کرده باشد.
آیا اقدامات بیمار قبل از اکو در نتیجه اکو قلب موثر است ؟
پاسخ مثبت است. مثلا مصرف برخی از دارو می تواند روی عملکرد قلب و افزایش ضربان آن موثر واقع شده و نتیجه اکو قلب را تغییر دهند لذا قبل از انجام آن حتما ، متخصص یا تکنسین را در جریان داوهای مصرفی خود قرار دهید.
ضمن اینکه افراد دارای بیماری های تنفسی باید وضعیت خود را به مسئول انجام اکو قلب گزارش دهند. زیرا ممکن است در طول انجام اکو ، نیاز به تنفس عمیق باشد که برای این بیماران مشکل ساز خواهد بود.
بعد از انجام اکو قلب ، چه عوارضی مشاهده میشود ؟
مطمئنا شما با دیدن برخی از علائم به دکتر قلب مراجعه کرده و انجام اکو قلب برای شما تجویز شده است ؛ اما باید توجه داشته باشید که ممکن است بعد از انجام اکو نیز برخی علائم را تجربه کنید که عوارض انجام اکو هستند و ربطی به داشتن یا نداشتن بیماری در بدن شما ندارند. در صورتی که بعد از انجام اکو علئمی مثل : تعریق ، سرگیجه ، تاری دید و گیجی مشاهده کردید، نگران نباشید زیرا دائمی نیستند. اصولا تشخیص بیماری قلبی از طریق اکو ، یک روش غیر تهاجمی و بدون درد تلقی می شود.
البته ممکن است محل چسبیدن الکترودها یا زدن ژل با سوزش کم یا حساسیت پوستی ( خارش _ خشکی _ قرمزی _ تورم ) به ژل همراه باشد که ندرتا اتفاق می افتد.
خلاصه مطلب
شکل ، اندازه و عملکرد قلب را می توان با انجام اکو قلب بررسی کرد. از مزایای انجام اکـو قلب می توان به عدم تزریق مواد رادیواکتیو در حین انجام آن اشاره کرد که برای بیماران دیابتی یا دارای فشار خون ، یک مزیت عالی است. قبل از انجام اکو لازم است که به یکسری از نکات توجه کرده و بعد از انجام آن دلسرد نشوید زیرا که نتیجه قطعی ، فقط باید توسط پزشک تفسیر شود./۲۰۵۲۶۱
منبع خبر harfetaze.com